Klanten over ons

Marcel Roomer

Direct concrete en tastbare resultaten gebaseerd op feitelijke analyses! Het Directoraat Betalen & Sparen binnen de Rabobank zorgt ervoor dat de klanten van de Rabobank gem... Lees meer »

Eise Douma

Diep inzicht in de werking van onze organisatie gekregen! DIS onderhoudt en beheert het DBC-informatiesysteem. Het systeem bevat gegevens uit de basisregistratie van zo’n 3... Lees meer »

Yuri Admiraal

Blijvende veranderingen doorgevoerd! Springer Science+Business Media is een sterke wereldspeler en vooraanstaand medisch en wetenschappelijk uitgever van boeken, e-books en... Lees meer »

Heijman en Ebbinge

We zijn klaar voor de toekomst! Daavision is een gespecialiseerd bedrijf in de productie en handel van agrarische toevoegingsmiddelen. Lees meer »

Erik Passchier

Geen symptoombestrijding, maar onderliggende problemen echt oplossen! De consument oriënteert, koopt en regelt steeds meer zaken via internet, telefoon en mobiel. Lees meer »

Wim Uittenhout

Eindelijk inzicht om complexiteit aan te pakken! De consument oriënteert zich, en koopt en regelt steeds meer zaken via internet, telefoon en mobiel. Lees meer »