Ons team

Rob Bakker

Na mijn studie Lichamelijke Opvoeding ben ik kortstondig werkzaam geweest als basketbal-, rolstoelbasketbal- en volleybalcoach. Aansluitend op een traineeprogramma ICT ben... Lees meer »

Theo Janssen

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als entrepreneur, verandermanager, C-level organisatieadviseur en mentor van ondernemers in verschillende industrie├źn. Lees meer »

Ruud Willems

Na mijn studie technische bedrijfskunde ben ik als technisch adviseur gaan werken in de ICT. Al snel merkte ik dat ik vooral het verandermanagement aspect erg interessant v... Lees meer »

Peter Brouwer

Ik ben een ervaren Agile Enterprise Consultant en expert op het gebied van gedragsverandering. Vanuit mijn kennis en ervaring op het gebied van IT Transformaties, het Agile... Lees meer »

Remko Tamminga

Na eerst als elektronicus gewerkt te hebben ben ik via de programmeerbare logica in de systeemontwikkeling (ICT) gaan werken. Daar constateerde ik dat iedereen gemotiveerd... Lees meer »

Ben Wesel

Na mijn opleiding als jurist ben ik de bedrijfskundige kant op gegaan en als organisatieadviseur/ kwaliteitsmanager heb ik veel verschillende organisaties in diverse branch... Lees meer »