Peter Brouwer

Ik ben een ervaren Agile Enterprise Consultant en expert op het gebied van gedragsverandering. Vanuit mijn kennis en ervaring op het gebied van IT Transformaties, het Agile gedachtengoed en psychologische gedragsinterventies weet ik organisaties te bewegen naar Enterprise-brede Agility: governance en collaboration in alle lagen van de organisatie.


Specialismen: Consultancy (gecertificeerd), Agile Enterprise, LeSS (gecertificeerd), Agile Governance, Agile Collaboration, Verandermanagement, Psychologische gedragsinterventies, Nudging, Viral Change, Onbewust en automatisch gedrag, Coaching (op gedrag en inhoud), IT Governance, Enterprise Engineering, Projectmanagement (gecertificeerd), Training, Performance Improvement, Procesontwerp, Prince2, Kwaliteitsprocessen, en niet te vergeten …. Gezond Verstand.


Ik houd van lezen, films, voetbal, de zon, ontspannen in de sauna, muziek luisteren en van alles wat met Griekenland te maken heeft. En wie er oor voor heeft, weet ook de combinatie van die laatste twee te waarderen.

Naar het overzicht